MORE

TV Tunner European pentru Xbox One

Unul dintre minusurile majore ale „inovatiei” aduse pe piata de catre Xbox One este faptul ca…se vrea a fi mai mult decat o consola, adica un centru de control pentru intreaga sufragerie, in adevaratul sens al cuvantului.

Din pacate, in Europa, dar mai ales aici, in Romania, multe dintre aceste inovatii nu se aplica, asta pentru ca nu avem acces la multe dintre aplicatiile de streaming precum Netflix, Hulu sau Pandora, acestea fiind disponibile doar in America.

Din fericire, aceste lucruri sunt pe cale sa se schimbe, Microsoft realizand unde au gresit calculele, introducand un TV Tunner European pentru Xbox One. Bine, un TV Tunner care de fapt este un dongle USB care are un convertor de semnal analog TV la celalalt capat. Practic toti cei care au un cablu normal in casa de TV isi pot lega Xbox One-ul la acesta, si asa vei putea vedea toata canalele preferate intr-o rezolutie…SD(!!!)…pe televizorul tau LED. Gaseltnita nu este tocmai rea, avand in vedere ca exista zone in care tehnologia HDMI si receptoarele digitale HD inca nu si-au facut aparitia, dar din ceea ce stim pana acum, acest conector va costa in jur de 30 de euro, si va fi disponibil deocamdata doar in Franta, Italia, Germania si Spania.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button