PC&Consoles

Turtle Rock renunță la Evolve

După ce părea că a revenit din obscuritate, Evolve acum primește o nouă palmă peste ceafă. Studioul Turtle Rock, cel care a creat atât Evolve cât și Left 4 Dead, anunță că renunță la dezvoltarea continuă a proiectului.

Conform declarației emise de studiou, a venit timpul ca Turtle Rock să se ocupe de alte lucruri, așa că nu ar trebui să vă așteptați la vreun update nou pentru joc vreodată. Evolve Stage 2 este varianta sa finală, iar echilibrarea va rămâne așa cum este acum.

Jocul nu va fi scos din funcțiune, 2K a promis că serverele vor rămâne active pe termen nedefinit, iar posibilitatea portării schimbărilor aduse de Stage 2 pentru console este investigată. Totuși, n-ar trebui să vă așteptați la minuni.

Studioul Turtle Rock nu a menționat de ce alte proiecte se va apuca, dar cu puțin noroc va avea ceva mai mult viață ca ultimele două creații ale companiei. Nu de alta, dar chiar și Left 4 Dead a fost măturat sub covor doar după un an, Left 4 Dead 2 invalidându-i complet existența.

[Turtle Rock]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. Daca un om iti zice sa mananci rahat,il mananci? Depinde de gusturile fiecaruia la jocuri…oricum pe romani nu ai cum sa-i multumesti cu nimic in veci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button