Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Turok: Dinosaur Hunter soseste saptamana asta

/
/
/
img

Anii ’90 revin cu razbunare si furie divina. Nu doar ca avem parte de un nou System Shock, dar batranul Turok se intoarce si el!

Data de lansare pentru varianta reconstruita a jocului a fost anuntata si este foarte apropiata. 17 decembrie, peste numai doua zile! Turok Dinosaur Hunter, in varianta modernizata, va fi disponibil pe GOG, Steam si Humble Store.

Cu aceasta ocazie, Turok are acum cu un trailer nou in care puteti vedea frumusetea graficii actualizate…dar care inca mai are acel iz seducator al vremii in care un mediu exterior intr-un FPS complet 3D inca era o noutate.

Daca nu va vine sa credeti ca jocul de mai sus arata mult mai bine ca vechiul Turok, va recomand doar sa cautati un screenshot al jocului original, si veti vedea numeroase diferente, cum ar fi god rays, umbre mai bune, texturi repetitive pentru stanci mai putin iritante. Ca sa nu mai zic de distanta de vedere cu mult mai buna. De fapt, mai bine va arat eu acel screenshot, ca sa va scutesc de un image search.

turokoriginal

[PCGamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar