MORE

Turing Monolith Chaconne – Ciudatenia viitorului cu 3 procesoare si 18GB RAM

Turing Robotic Industries revine cu si mai multă nebunie. Compania, printr-un alt newsletter, tocmai a anunțat Turing Monolith Chaconne, un telefon cu specificații mai ciudate ca numele său.

nexus2cee_sefoiewf
Steve Chao, CEO al TRI, începe newsletter-ul cu un citat inspirational de la Steve Jobs. Chao merge mai departe si (încearca) sa explice cum vor funcționa cele doua procesoare Snapdragon 830 în Cadenza .

 „TRI planifica conectarea mai multor procesoare prin intermediul WiGig prin implementarea unui driver ad-hoc la canalul 60GHz printr-un USB3.0. Acest proces complicat stochează o matrice tranzitorie în SSD-ul primului CPU, apoi recalculează și împărtășește matricea tranzitorie cu celalalt SSD al CPU (2), în mod simultan. Aceasta are ca rezultat impartirea puterii de calcul, în paralel, intre CPU-uri. O astfel de tehnologie proprietara permite ca TRI să realizeze o putere de calcul ne-mai-vazuta pe un dispozitiv mobil. Deci, pentru ce este această tehnologie destinata? Răspunsul este – inteligenta computațională (IC) „.

TRI menționează, de asemenea, că cercetarea și dezvoltarea pentru aceste telefoane ipotetice se face în Salo, Finlanda, un loc pe care alti producători, cum ar fi Nokia și Microsoft, l-au utilizat pentru a dezvolta telefoane. Și acum ajungem la Turing Monolith Chaconne.nexus2cee_tmmc

TRI numeste acest lucru, „un dispozitiv care se încadrează între categoriile de telefoane mobile și tablete.”  Doar în cazul în care cele două Snapdragon 830 nu erau suficient de bune pentru tine, Monolith Chaconne va avea trei.

Va adăuga, de asemenea, 6GB de RAM peste cei 12GB pe care ii avea Cadenza, astfel ajungand la un total de 18GB. Un afișaj 4K de 6,4 inci este menționat, precum si 768GB de stocare internă, cu două sloturi microSD. Acesti 768GB, împreună cu două carduri microSD de 256GB, duce la un total teoretic de 1.2TB de stocare.nexus2cee_wsrgrg-1

Acumulatorul echipat cu celule de combustibil de hidrogen primeste un impuls de 20Wh peste cei 120Wh. Specificatiile preluate de la Cadenza includ Swordfish OS, construcția din compozit de oxid de grafen, camera cu orientare quad din spate, de 60MP, camera de 20mp cu dublă orientare spre față, și capacitate NanoSim cvadrupla.

Display-ul 4K este cel mai putin impresionant spec de pe această foaie.  Monolith Chaconne va avea, de asemenea, o tastatura slide-out, realitate augmentată cu urmărire paralelă și cartografiere, și ceva numit A.L.A.N, care va fi prezentat mai târziu.

Daca sunteti interesati, va trebui să mai asteptati ceva timp; TRI se așteaptă să lanseze Monolith Chaconne în 2018. Asta, bineinteles, în cazul în care telefonul chiar va debuta. În plus, dacă doriți să adăugați un pic de nebunie in viata voastra, TRI accepta cereri de a lucra la fabrica de cercetare si dezvoltare din Finlanda, la adresa changetheworld@turingphone.com.

[Turing] via [androidpolice]

Articole asemanatoare

48 comentarii

  1. E clar… l-au furat tiganii astia pe un extraterestru pe cand incerca ala sa fure o vaca la randu-i. L-au facut pe fraier si acum avem si noi acces la tehnologie extraterestra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button