Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Turcia ameninta din nou cu blocarea Twitter-ului, in urma publicarii unor noi informatii „sensibile”!

/
/
/
/
image

Turcia, o tara cu pretentii de a adera la Uniunea Europeana, ameninta ca va bloca din nou accesul cetatenilor sai la Twitter, daca mai-marii site-ului de social media nu vor inchide contul ziarului BirGun. Publicatia de stanga a postat o serie de informatii clasificate despre un raid al politiei militare asupra unui convoi al serviciilor secrete turce care au calatorit in Siria in aceasta luna.

Potrivit acestor documente, in convoi se aflau camioane cu arme destinate extremistilor sirieni care lupta impotriva regimului condus de Bashar al-Assad. Evident, guvernul de la Ankara nu-si doreste ca astfel de informatii sa fie facute publice. De altfel, Turcia nu este la prima abatere de acest fel. Cea mai recenta s-a petrecut chiar in decembrie, cand o cunoscuta jurnalista turca a fost arestata pentru ca a criticat decizia guvernului de a opri o investigatie de coruptie in care erau implicati mai multi ministri.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar