PC&Consoles

Turbo City Racing – Cel mai ambitios racer din Romania are nevoie de ajutorul tau

Aici la Zon@ incercam sa sprijinim cat putem dezvoltatorii locali de jocuri. Unul dintre aceste proiecte este Turbo City Racing, un proiect destul de ambitios al unui dezvoltator din Romania care doreste sa puna bazele unui nou titlu.

Georgian Opariuc este creatorul jocului, iar motorul grafic ales este Unreal Engine 4, ceea ce ii da o flexibilitate destul de mare, avand in vedere ca discutam despre un motor nou, modern si matur la care se adauga si o comunitate destul de mare si extrem de activa, pe care un tanar dezvoltator o poate accesa pentru informatii sau alte probleme. 

Mai impresionant este ca la joc lucreaza o singura persoana care doreste sa ofere o experienta in spatele volanului virtual cat mai realista, jucatorul avand la dispozitie conditii atmosferice diferite, piste variate, ciclu zi-noapte si un gameplay cat mai aproape de realitate.

In concluzie, Georgian este pus pe lucruri mari, mai ales ca jocul, conform campaniei de finantare IndieGogo, urmeaza sa fie lansat spre finalul lui 2016.

Pentru cei interesati sa finanteze acest titlu, tot ceea ce trebuie sa faca este sa doneze 2 dolari pentru a primi un key al jocului – sau de ce nu chiar 5, primind astfel 3 key-uri, tier-urile fiind destul de avanatajoase pentru backeri si excelente pentru a pune bazele unor curse intre prieteni. 

De notat este faptul ca jocul are doar 5 GB, iar in acest moment trailer-ul nu reflecta decat 10% din versiunea finala a jocului.

Chiar si asa, este destul de impresionanta munca depusa de catre dezvoltator pana in acest moment. La care mai adugam ca discutam despre un tanar destul de ambitios, dorind sa introduca in Turbo City Racing  50 de piste, 50 de misiuni (speram ca nu repetitive, formate dupa un calapod deja existent) 5 garaje pentru a depozita masina, 10 servere, 5 skin-uri de masina (cel mai probabil se va updata acest element, skin-urile fiind usor de realizat, mai ales daca Georgian implementeaza Workshop-ul Steam) si mai ales… Steam!

Pentru cei care doresc sa sprijine aceasta campanie, link-ul se gaseste AICI. Cei care nu pot dona, pot sa ajute jocul votand creatia lui Georgian pe Steam Greenlight

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close