MORE

TuneIn, un agregator cu peste 100.000 de posturi radio. De ieri si interactiv.

TuneIn, agregatorul de radiouri indragit de…unii, a venit ieri cu un update major. Mai exact, creatorii de continut muzical si radiourile vor putea sa interactioneze si sa le raspunda ascultatorilor…pe TuneIn. Practic acest update face din TuneIn Radio o platforma…de socializare.

Multi oameni cunosc TuneIn ca pe un seviciu ce distribuie peste 100.000 de posturi de radio clasice, atat de pe banda AM cat si de pe FM, in mediul online prin intermediul unei platforme inteligente de cautare. Servicul, care are peste 50 de milioane de utilizatori activi pe luna, ofera recomandari pentru statiile radio, bazate pe preferintele tale muzicale, si iti permite totodata sa iti creezi bookmark-uri. Odata cu noul update, in loc sa adaugi posturile radio in lista de favorite, TuneIn trece la un model asemanator retelei de socializare Twitter, in care pentru a vedea informatiile despre un anume post de radio trebuie sa ii dai Follow.

Fiecare radio are un cont propriu in care isi actualizeaza fluxul de stiri, in care gasiti informatii despre muzica ce se play-aza la acel radio sau viitoarele evenimente organizate de radio-ul respectiv. Toate noutatile ce vor veni din partea posturilor de radio pe care le vei urmari vor aparea intr-o lista principala iar tu vei putea sa asculti linistit muzica in timp ce se fac toate aceste actualizari. TuneIn iti ofera de asemenea noi moduri in care sa descoperi continut muzical nou, putand sa verifici fluxul actualizarilor de pe paginile prietenilor tai sau de pe pagina producatorilor de continut in functie de genul muzical sau de categorie. Noua actualizare ar putea face din TuneIn cel mai de succes serviciu de acest gen si l-ar putea transforma intr-un concurent serios pentru Pandora si Spotify.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button