MORE

Tumblr introduce un nou serviciu de mesagerie

Stiti de ce avea nevoie Tumblr? De un nou serviciu de mesagerie! Astfel, acum toti specialii si specialele care se indentifica cu rasa cartof, au sexul unicorn si nu se conformeaza cu normele sociale pot acum sa comunice intre ei. Bine, nu toti sunt chiar asa rau, dar dupa cum am spus, Tumblr este cunoscut ca un loc in care se intampla si lucruri tare ciudate!

Noul sistem de chat propus de Tumblr este privat, facand astfel interactiunea intre utilizatori mai usoara. Practic este acolo sa existe, oferind posibilitatea de a tranzmite si primi mesaje instant intre doi useri Tumblr. Din nefericire nu exista nici posibilitatea de a trimite fisiere sau emoji-uri, suport pentru hmtl preview nu exista, dar macar avem hotlink, asa ca exista totusi o raza de speranta.

Iar vestile proaste nu se opresc aici! Sistemul de chat, conform Yahoo, compania care detine Tumblr, nu va fi disponibil decat pentru un numar select de 1500 de conturi, dar, acesta se poate accesa daca un amic care are implementata aceasta functie, tu la randul tau primind acces la ea.

Este o metoda buna de a vedea daca cineva foloseste functia sau nu, asa putandu-se si vedea rata de adoptie a noii functii pe platforma. Dar, daca ai tendinta sa fi un lup singuratic, atunci pur si simplu dezactivezi functia. Mai avem de asteptat inca o luna pana cand mesageria instanta va lua cu asalt platforma, dar pana atunci:

Sa cante Tumblretele!

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close