TECH

Trust Urban Fiesta Plus – The ultimate karaoke machine!

Motivul pentru care mi-a revenit acest produs la teste a fost… premiera Game of Thrones. Pentru care, evident, aveam nevoie de sonorizare. Cea mai buna sonorizare. Asa ca, am facut legatura cu magaoaia din birou si m-am inrolat in recenzarea si utilizarea boxei de dimensiuni considerabile.

Inca de cum pui ochii pe ea ai o idee la ce sa te astepti. O boxa de petrecere, gandita sa satisfaca unele excentricitati ale utilizatorului si care ofera si o conectivitate destul de larga.

Hai sa discutam despre calitatea produsului in sine, pentru ca Fiesta Plus, inca de cum ai reusit sa o scoti din cutie, impresioneaza. Plasticul folosit este de buna calitate. Cele patru roti au fost o mana cereasca, asta pentru ca mi-au permis plimbarea boxei peste un covor extrem de stufos. Manerul incorporat este si el extrem de util, ba chiar durabil, fiind realizat din metal. Iar colturile sunt capitonate si ele cu metal, prevenind orice fel de daune posibile ale carcasei. O boxa care arata bine si care, mai ales, nu de impresia de ieftin.

Totusi, daca arata bine si nu se aude bine, poate sa fie poleita si cu aur, tot in magazin ramane. In cazul lui Fiesta Plus, problema nu consista in felul in care se aude boxa, cat in lipsa de medii pe o conexiune directa. Daca alegi sa conectezi boxa direct la o sursa, fara sa ai o modalitate de a modula sunetul, poti sa iti iei adio de la medii. Problema usor remediabila cu ajutorul oricarei aplicatii care include si un egalizator. Ne-ar fi placut sa vedem unul mai complex pe boxa, dar in pretul de 150 de euro, poate ca cerem prea mult.

Oricum, daca faci ce spuneam mai devreme o sa observi un sunet suprinzator de bun. Dupa ce te joci putin cu egalizatorul si intelegi unde este problema, Fiesta Plus incepe sa devina o jucarie interesanta. Nu doar ca n-am avut probleme in timpul stream-ului audio 4K de pe Nvidia Shield direct prin conexiunea Bluetooth a boxei, dar incet, incet am inceput sa ma distrez si cu restul de „optiuni” oferite de boxa.

Dupa terminarea episodului din Game of Thrones, a inceput petrecerea! Fiesta Plus vine la pachet cu un microfon si cu o intrare audio auxiliara separat, putand sa legi la ea o chitara si eventual un iPad pentru o sesiune de Karaoke de neuitat.

Daca initial am vazut doar o boxa mare, capabila sa imi inunde apartamentul cu urletele din Game of Thrones, ulterior am constatat ca este o jucarie interesanta care ne-a permis sa dam o petrecere Karaoke din senin. Iar faptul ca ofera si un locas special pentru pozitionarea strategica a tabletei, inseamna mai putine dureri de cap si mai mult confort.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button