GamingPC&Consoles

TRUST GXT 144 Rexx si GXT 888 Assa – Tot ce ai nevoie pentru gaming in spatiu ingust

Personal, acasa am un spatiu foarte mic pe birou si cu greu am loc pentru mouse si tastatura, in ciuda faptului ca am un birou lat de 2m. Dar am gasit o solutie interesanta pentru aceasta problema, si ea se numeste Trust GXT 888 Assa.

Aceasta este o tastatura neobisnuita, care are 30 de taste, care sunt complet programabile, practic tastatura reprezinta doar partea stanga dintr-una normala, full. Pentru inceput pare ciudata, mai ales ca nu toate jocurile folosesc doar partea respectiva din tastatura,  astfel, va trebui sa reconfigurati fiecare joc in parte, dar odata facut acest pas, GXT 888 functioneaza impecabil.  Evindent, odata pusa in functione acesta tastatura, nu mai aveti posibilitatea de a scrie pe chat, fiind astfel nevoiti sa folositi voice chat-ul din joc sau sa stati pe Discord sau Team Speak.

Aceasta are si un palmrest ergonomic din cauciuc. Functia de anti-ghosting suporta apasarea simultana a pana la 13 taste. Assa este perfecta pentru jocurile de tip MMO, FPS, RTS sau MOBA, din pacate mai putin pentru jocurile de tip racing,  Aceasta are un cablu de 1.8m acoperit cu materia textil, care sporeste rezistenta.

Personal imi place tastatura, si impreuna cu ea am testat si un mouse extrem de interesant pe nume GXT 144 Rexx. Acest mouse este unul de tip vertical. Mousii verticali nu prea se gasesc pe piata, ei fiind vazuti cu reticenta de catre playeri, insa un asemena mouse iti permite sa te joci mai mult pentru ca reduce stresul asupra incheieturii.

La fel ca in cazul tastaturii, acest mouse pare putin ciudat la prima utilizare, insa odata ce va obisnuiti cu el, cand va intoarceti la un mouse obsinuit, acesta din urma va parea rudimentar, la mine a durat 2 zile de utilizare ca sa ma obisnuiesc. Acesta are un senzor de viteza care suporta pana la 10000DPI si 6 butoane programabile. Senzorul este suficient de precis, eu personal il folosesc la 800DPI. Avand aceasta pozitie verticala, ne putem juca peste 8 ore, fara ca incheietura sa amortesca sau sa doara. Sa nu uitam de partea importanta, atat tastatura cat si mouse-ul  sunt echipate cu iluminare RGB. Pretul pentru tastatura este de 140LEI iar mouseul este in jur de 110LEI.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button