PC

Trust Gaming și EPSILON eSports au dezvoltat un nou mouse de gaming

Inspirat de legendara sabie japoneză Kusanagi, Trust împreună cu cei mai buni jucători de FPS ai echipei Epsilon eSports au dezvoltat noul mouse de gaming GXT 180 Kusan. Conceput cu un design ergonomic și materiale foarte usoare, Kusan este alegerea ideală pentru orice gamer competitiv, fapt demonstrat și de echipa Epsilon după îndelungi testări.

Deoarece mizele din eSports devin din ce în ce mai mari, echipamentul ideal a devenit esențial pentru jucătorii profesioniști. Cu noul Kusan, jucătorii ce concurează în arenă beneficiază de un senzor Pixart 3325 de înaltă precizie, ce îmbunătățește performanța în joc. Mai mult, software-ul permite programarea individuală a celor 6 butoane cu diferite acțiuni, crescând considerabil viteza de reacție.

Jucătorii profesioniști au trecut de momentul în care se jucau individual acasă, ajungând să concureze în competiţii internaţionale unde sunt urmăriţi de un public impresionant și numeros. Pentru a ține pasul, noul Kusan deţine o memorie internă integrată, având posibilitatea de a stoca setările optime în 5 profile distincte. Acest lucru permite schimbarea jocului sau al PC-ului fără a mai fi nevoie de reconfigurarea mouse-ului. Cablul de 180cm, realizat integral dintr-o suprafaţă de cauciuc, împiedică întinderea şi răsucirea, transformând Kusan într-un partener de încredere la fiecare LAN Party sau turneu major de jocuri.

În paralel cu design-ul meticulos al interiorului, atenţia acordată la exterior oferă jucătorilor profesioniști un avantaj notabil. Jucătorii echipei Epsilon au dorit un mouse care să le ofere un plus de confort în sesiunile lungi de antrenament și in jocurile oficiale, reuşind să gasească greutatea ideală și cel mai ergonomic design pentru Kusan.

Iluminarea RGB poate fi customizată software să se integreze cu orice setup de gaming, iar forma ambidextră face din Kusan un mouse ușor de folosit pentru ambele măini. Indiferent daca sunteți un jucător începător sau faceți parte dintr-o echipă profesionistă, Kusan este gândit special pentru voi.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button