GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Trove primește și el un mod Battle Royale

Trove – MMO-ul bazat pe voxeli dezvoltat de Trion – se va alinia la trendul industriei și va primi propriul său mod de luptă battle royale. Acesta se numește Bomber Royale, iar scopul său simplu este acela de a revitaliza PvP-ul slab al jocului, cu caracteristici precum terenul distructibil și clasica restrângere a zonei pe parcursul meciului.

Trove Bomber Royale aduce o nouă perspectivă în lupta competitivă a jocului, permițând adunarea de până la 20 de persoane într-un nou mod entuziast și haotic cu gameplay de tip battle royale, aruncând bombe unii către alții, colectând upgrade-uri și devâstând terenul, până când un singur Trovian rămâne în picioare! În Trove Bomber Royale, jocul este rapid și frenetic, unde jucătorii sunt plasați împreună pe una din cele trei hărți diferite și trebuie să arunce bombe între ei pentru a fi singurul supraviețuitor al luptei. Există mai multe tipuri diferite de bombe puse la dispoziția jucătorilor, inclusiv bombe săltărețe, bombe lipicioase și multe altele. Jucătorii pot utiliza, de asemenea, o varietate de mișcări și abilități, inclusiv un cârlig pentru a se deplasa de la (sau spre) pericol și iteme de vindecare.

Bineînțeles, participanții se pot aștepta la „monede sezoniere” care pot fi cheltuite pe recompense, inclusiv aure. Trion mai declară:

Recompensele se schimbă des și orice experiență pe care o câștigi pentru personajul tău în modul Bomber Royale se va păstra în aventurile tale în Trove.

Upodate-ul este așteptat pe toate platformele (PC și console) în această vară și ar trebui să poată fi jucat la E3.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Trove primește și el un mod Battle Royale | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button