PC&Consoles

Tropico 4 este gratuit!

Cei interesați de jocuri de strategie, care vă oferă posibilitatea de-a transforma un ținut pitoresc și idilic în ceva care seamănă foarte mult cu România, au noroc.

Tropico 4 este acum gratuit pe Humble Store. Această promoție este valabilă până mâine seara, după care jocul va fi permanent al vostru.

Spre deosebire de promoțiile de week-end de pe Steam, pe Humble Bundle veți primi un cod de Steam al jocului pe care îl puteți activa pe contul vostru. Îl veți putea juca oricum, oricând, oriunde, indiferent cât de mult timp trece de la expirarea acestei promoții.

Tropico 4 un joc la care preluați controlul asupra unei națiuni, având rolul de lider suprem. Ca El Presidente puteți decide fiecare aspect al sistemului de guvernare, cum ar fi dacă alegerile sunt sau nu necesare, sau dacă populația chiar are nevoie de atât de multă mâncare. Jocul vă permite să modelați societatea după bunul plac și mai comiteți mici asasinate din când în când sau să arestați liderii opoziției. Ocazionalul dezastru natural sau o invazie a marilor puteri ar mai putea avea loc, așa că tot va trebui cumva să construiți o națiune bananieră de succes.

[Humble Bundle]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button