GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Troc de proprietăți între THQ Nordic și Koch Media

Risen are o nouă casă

Știu ce veți spune: „Stai puțin, dar THQ Nordic nu a cumpărat Koch Media?”. Eh, oarecum, companiile lor mamă s-au cumpărat între ele, așa că încă mai există ceva independență când vine vorba de cele două companii individuale. Iar această independență se traduce acum printr-un schimb de proprietăți.

Red Faction ajunge (regretabil aș zice) acum în proprietatea celor de la Koch Media, asta deși THQ Nordic s-a străduit foarte mult să facă o variantă reconstruită a lui Guerrilla. Alături de el a venit și Painkiller, ce n-a avut parte de o istorie prea bună după primul joc.

Și ce a primit THQ Nordic în schimb? A primit Sacred, căruia tare i-ar trebui o revenire la forma sa clasică. A primit Risen, o serie a cărui prim joc ar merita un update, iar restul ar putea fi uitate. A mai primit Second Sight, ceea ce probabil înseamnă că va avea continuarea aia despre care tot spune lumea că ar fi trebuit să o aibă. Apoi ar mai fi și jocul de strategie Rush for Berlin, plus Singles: Flirt Up Your Life, un soi de The Sims, dar mai…piperat.

Ce se va întâmpla acum? Habar nu am. Tot sper să văd un remake al primului Risen.

[PushSquare]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button