MORE

Trivoly este gadget-ul care transforma orice ceas traditional intr-un ceas inteligent

Toata lumea are un ceas de mana. Este imposibil sa nu ai asa ceva prin casa sau printr-un sertar la birou uitat de lume. S-au dus zilele in care un ceas era un accesoriu sic si necesar, acum telefonul nostru cel de toate zilele preluand multe dintre functiile unui ceas traditional. Totusi, odata cu ascensiunea wearables-urilor, ceasul de mana a revenit la moda, dar nu cel vechi din sertarul amintit. Aici intra in scena Trivoly, gadget-ul care isi propune sa transforme ceasurile traditionale in ceasuri inteligente.

Trivoly nu este chiar ceea ce si-ar imagina cineva. Nu schimbi cadrane, nu intri in mecanismele fine ale unui ceas elvetian si nici nu umbli la ceas. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pozitionezi si fixezi discul magic sub ceas si ai toate beneficiile unui ceeas inteligent, mai putin o interfata grafica.

Ideea este destul de interesanta, mai ales ca sunt ceasuri care costa destul de mult, iar multi dintre cei care achizitioneaza astfel de ceasuri nu doresc briz-briz-uri si zorzoane, ci doar o experienta clasica. Chiar si asa beneficiiile sunt destul evidente, avand sub cadran un dispozitivv instare sa iti cronometreze bataile inimi, sa iti spuna cand te suna cineva sau sa te anunte ca ai un mesaj. Clip-ul de mai jos explica mai bine.

[Kickstarter]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button