AutoRSS PaginaDeMedia

Triumph TE-1 – Planul pentru o motocicletă electrică puternică și cu încărcare rapidă

Englezii de la Triumph se apropie de faza a doua a proiectului început în anul 2019. Triumph TE-1 va fi o motocicletă electrică interesantă, la a cărei dezvoltare colaborează compania în sine, alături de alți trei producători din Marea Britanie care se bucură de finanțarea Office of Zero-Emission Vehicles. E-bike-ul va fi alimentat de o baterie puternică și rapidă, care promite o încărcare de 80% în doar 20 de minute.

Dezvoltatorii preciează că Triumph TE-1 va aduce cu sine un maximum de 174 de cai-putere și o autonomie de 193 de kilometri, grație acestei baterii de 15kWh. Acumulatorul în sine are un sistem de gestionare a căldurii care îi permite să mențină constant nivelul de performanță al motocicletei, indiferent dacă aceasta este încărcată 100% sau este pe cale să se descarce complet.

Triumph TE-1

Triumph TE-1 și Călcâiul lui Ahile

Într-adevăr, bateria este punctul forte al lui Triumph TE-1, dar este totodată și obstacolul care stă pentru moment în calea producției în masă. Echipa este preocupată mai mult de costurile ridicate ale bateriei cele sofisticate, restul ocupând locul al doilea pe lista priorităților. Triumph spune că TE-1 este genul acela de motocicletă electrică creată din dorința de a convinge oamenii să aleagă mai des e-bike-uri, chiar renunțând la cele standard. Totodată, producția în masă va începe în momentul în care dezvoltatorii au siguranța că „prețul oferit va fi suficient de potrivit pentru ca cei interesați să-și dorescă să achiziționeze un astfel de model”. Compania va începe să testeze prototipul Triumph TE-1 în decursul acestui an.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button