Gaming

Trisorii banati din H1Z1 pot sa revina in joc – daca isi cer scuze public!

Acum cateva zile, 24.837 trisori din H1Z1 au fost banati in masa. Conform presedintelui Daybreak – John Smedley, ban-urile i-au determinat pe mai multi jucatori trisori sa recunoasca si sa isi ceara scuze pentru ca au folosit astfel de metode. Intr-o serie de tweet-uri, Smedley a explicat ca, inainte de a considera ridicarea vreunui ban, trisorul smerit trebuie sa mai faca un pas. Astfel, daca te afli printre trisorii banati din H1Z1 poti sa iti reiei aventurile in joc, doar daca iti ceri scuze cat se poate de… public.

„Daca doriti sa va luam in serios scuzele,” scrie Smedley, „un videoclip de YouTube public in care va exprimati scuzele este necesar. Fara informatii personale va rog. Trimiteti-mi mie link-ul.”

Smedley a accentuat faptul ca aceste scuze nu trebuie sa contina informatii personale, si ca trebuiesc adresate celorlalti jucatori si nu celor de la Daybreak. „Desi ne afectati afacerea, asta este despre ei, nu despre noi.” Cu alte cuvinte, comunitatea conteaza. Daca serverul este infectat de cheateri, atunci asta poate face multi jucatori sa abandoneze jocul, lucru care nu prea incanta dezvoltatorii. Totusi, pozitia este una interesanta, apeland la moralitatea jucatorului, dar si la o tactica pe care educatorii de gradinita o aplica pentru a-i invata pe tinerii „cursanti” o lectie de viata.

Si pare ca acum cateva ore, Smedley a impartasit prima asemenea scuza.
„Am sa fiu sincer,” scrie Smedley, „As fi vrut sa nu fie vorba de bani, dar el este primul, si asta inseamna ceva.”

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button