Gaming

Tripwire ameninta gamerii cu o noua harta in Killing Floor 2

Tripwire lucreaza de zor la Killing Floor 2, jocul aflandu-se in acest moment in Early Access, jucatorii deja bucurandu-se de trei harti si de noul sistem de clase implementat in joc. Dar se pare ca asta nu este tot. Tripwire, in ultimul anunt intitulat „State of the Killing Floor 2 Union Address,” pe langa faptul ca au sustinut ca lucreaza la detaliile jocului, au dezvaluit si o noua harta numita Manor.

Poate ca cineva o sa zica: „Ok…o harta noua! Si ce daca? Nu e ca si cum mi-au dat… trei harti noi!!” Ai dreptate tinere cititor, totusi, trebuie sa te gandesti ca realizarea unei harti dureaza, iar dezvoltarea arhitecturala are un rol extrem de important, mai ales ca Tripwire doresc sa elimine „Choke Corner-ele” in care jucatorii se ascund pentru a-si conferi un avantaj sporit. Practic stau cu spatele la perete si trag in tot ce misca. Un lucru pe care Tripwire doresc sa-l indeparteze cu desavarsire din Killing Floor 2.

Noua harta se pare ca va fi disponibila odata cu noul content update, iar locatia este cat se poate de eleganta. Manor este un conac imens in Alpi, iar tu si camarazii tai de macelarit zombie trebuie sa-l curatati.Tripwire Tripwire

Tripwire a mai adaugat ca in lunile urmatoare vor mai adauga harti, perk-uri, arme, personaje si bossi noi in Killing Floor 2.

Articole asemanatoare

Back to top button