GamingPC&ConsolesTech&IT

Trine 4 va fi lansat anul viitor

Jocurile din seria Trine sunt printre cele mai frumoase pe care le veți vedea vreodată, iar primele două au avut foarte mult succes și au fost universal adorate de întreaga lume. Al treilea a schimbat câteva lucruri care poate nu trebuiau să fie schimbat.

Ca urmare, studioul Frozenbyte anunță Trine 4: The Nightmare Prince, un joc ce va fi lansat anul viitor și care promite să fie cel mai bun din serie. Au fost oferite zero detalii sau imagini din jocul efectiv. Poza pe care o vedeți mai sus este de la al doilea din serie.

Ce vă pot spune este că studioul încearcă să meargă într-o direcție pe care publicul o va agrea ceva mai mult ca pe Trine 3. Jocul cu pricina a mers într-o direcție diferită în ceea ce privește gameplay-ul, mutând acțiunea dintr-un 2D feeric într-un 3D care mai mult a creat confuzie.

Trine 4: The Nightmare Prince va fi disponibil pentru PC și console, iar un trailer ar trebui să fie disponibil în curând.

Dacă nu ați încercat până acum seria, vă recomand călduros măcar primele două titluri, pentru că sunt extrem de frumoase și plăcute de jucat. Le puteți găsi adesea la prețuri foarte mici pe Steam și alte servicii de distribuție digitală.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button