Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Trine 3: The Artifacts of Power iese din Early Access

/
/
/
img

Trine 3: The Artifacts of Power tocmai a ieșit din Early Access. Studioul Frozenbyte anunță că ultimul titlu al vestitei serii de platformere 2D, cel care cam rupt tradiția și a devenit 3D, este acum disponbil în varianta sa completă. Trine 3 s-a aflat în faza de testare timp de cinci luni, adunând în tot acest timp critici pozitive din partea fanilor.

O adevărată surpriză, considerând că tranziția unui joc al cărui gameplay era tradițional în 2D, este rareori bine primită, în parte din cauza execuției slabe. Totuși, exemple pozitive au mai existat în trecut, precum seria Metroid Prime.

Pentru a puncta ocazia, întreaga serie Trine este acum la ofertă pe Steam, toate cele trei jocuri, inclusiv varianta îmbunătățită a primului, fiind disponibile la numai 24 de euro, prețul normal fiind de 40 de euro.

Trine 3 în sine are parte de o reducere de 10%, fiind disponibil la prețul de 19.80 euro. Dacă nu ați fost interesați de el până acum, Trine 3 redă povestea celor trei eroi, Zoya, Pontius și Amadeus, ce încearcă de această dată să oprească un vrăjitor malefic pe care l-au eliberat atunci când au încercat să scape de artefactul ce le-a unit destinele.

[Steam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar