GamingRSS PaginaDeMedia

Trilogia Tomb Raider poate fi descărcată gratuit astăzi!

Știu că perioada sărbătorilor a reprezentat pentru mulți un prilej de a-și îmbogăți colecția de jocuri. Au fost multe reduceri, au fost până și jocuri gratis, dar parcă totul a durat prea puțin. Mental, sunt încă blocat în magica perioadă 22-27 decembrie, cât tot ce mi-am dorit a fost să stau acasă și să mă joc. Și mulțumesc Internetului că mi-a atras atenția să fiu pe fază și să-mi adaug în librărie cele trei jocuri Tomb Raider (produse de Crystal Dynamics), în variantele speciale.

Da, a fost cam ultimul cadou pe final de an, doar că cei care n-au fost pe fază mai au o șansă de a pune mâna pe o trilogie foarte mișto care chiar face cinste eroinei noastre preferate. Noua trilogie Tomb Raider începe cu titlul omonim lansat în 2013. Aici avem ocazia să trecem prin povestea Larei Croft și să experimentăm aventurile care o vor transforma dintr-o tânără speriată și lipsită de apărare într-o luptătoare neînfricată.

Dar unde este Tomb Raider gratis?

Primul joc vine în varianta Game of The Year, la fel cum restul pachetului care continuă să exploreze aventurile Larei este oferit cadou în versiuni mai speciale. Astfel, Rise of the Tomb Raider vine în ediția 20 Year Celebration, care adaugă Season Pass-ul cu elemente noi. Trilogia se încheie cu Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, adică jocul de bază cu tot cu cele șapte DLC-uri și obiecte speciale in-game.

Pentru că cele trei titluri au fost adăugate pe Epic Games Store abia de curând, platforma ne-a dat ocazia să ne bucurăm gratuit de ele pe undeva pe la finalul lui 2021. Din fericire, oferta a fost prelungită, iar cei care și le doresc mai au o ultimă șansă de a le primi de pomană. Cele trei Tomb Raider pot fi adăugate gratuit în coșul de cumpărături, deci tot ce trebuie să faceți este să aveți un cont Epic și să puneți mâna pe ele.

Atenție! Oferta va expira în scurtă vreme, mai exact astăzi, la ora 18:00! Fiți pe fază!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button