Tech&IT

TriFlex HX1 de la Miele, primul aspirator vertical fără fir cu autonomie de 120 de minute

125 m² aspirați în doar 30 de minute

Miele a prezentat la IFA primul sau aspirator de mână fără fir. Capabilitatile sale au fost demonstrate la scena deschisa chiar de catre dr. Markus Miele. TriFlex HX1 pune accentul in primul rand pe versatilitate. Pe piata vor fi disponibile trei modele și cinci culori, iar lansarea este programată pentru luna noiembrie in Germania. Pretul recomandat este de 519 Euro, iar in Romania modelul va fi disponibil la inceputul anului. 

https://youtu.be/0lqCIej8G5o

Concept 3-în-1 unic

Particularitatea aspiratorului TriFlex HX1 este PowerUnit, acesta constând dintr-un ansamblu motor, o baterie reîncărcabilă și o cutie de stocare a prafului, ce poate fi reconfigurat în doar câteva secunde. Astfel, dacă PowerUnit este montat direct sub mâner, aspiratorul poate ajunge și în locuri greu accesibile, cum ar fi sub obiectele de mobilier, în timp ce scoaterea periei electrice permite curățarea tavanelor. Dacă este folosit pentru aspirarea podelelor, aspiratorul poate acoperi suprafețe mari și foarte mari cu un randament constant. Utilizatorii pot lua și o scurtă pauză în acest scenariu, lăsând aparatul electrocasnic în poziție verticală. În configurație singulară, PowerUnit este ideal pentru a aspira firimiturile rămase de la micul dejun sau pentru a curăța mașina. Alimentarea este realizată printr-o baterie cu ioni de litiu premium, ce oferă o autonomie de până la 60 de minute, fără pauze. Prin atașarea periei electrice MultiFloor XXL, recomandată pentru curățenia de zi cu zi, pot fi aspirați pâna la 125m² de pardoseală în doar 30 de minute.

TriFlex HX1
TriFlex HX1

 

Autonomie premium

TriFlex HX1 PRO este livrat cu o baterie reîncărcabilă de rezervă, ce dublează timpul de funcționare, până la 120 de minute. Cu PowerUnit în poziția inferioară sau superioară, aparatul poate fi suspendat cu ajutorul suportului de perete livrat împreună cu produsul. Dacă nu există suficient spațiu, Triflex poate fi pur și simplu ridicat în picioare și cablul de reîncărcare poate fi conectat direct la priză. Mai mult, bateria poate fi reîncărcată separat de dispozitiv.

TriFlex HX1
TriFlex HX1

Curățare excelentă și igienă exemplară

În ceea ce privește capacitatea de curățare, Triflex oferă performanțe de top atât pe covoare, cât și pe suprafețe dure. Aspiratorul beneficiază de puterea de aspirare Vortex, cunoscută de către clienții Miele de la modelele Blizzard CX1 fară sac. Tehnologia de ultimă generație încorporată în Triflex face ca acesta să poată detecta tipul de podea și, astfel, să își regleze singur gradul de putere corespunzător. Suplimentar, la modelele HX1 Cat&Dog și HX1 Pro, peria electrică are și un led (BrilliantLight) ce ajută la identificarea ultimelor urme de praf, din cele mai întunecate colțuri.

TriFlex HX1
TriFlex HX1

Sistemul de filtrare în trei etape asigură eliminarea igienică a prafului. Murdăria grosieră este colectată în cutia de praf, în timp ce particulele fine sunt reținute de către filtrul de praf. Mecanismul Twist2open face posibilă îndepărtarea prafului fară efort sau murdărire a utilizatorului. Filtrul integrat pentru curățarea aerului nu trebuie înlocuit și nici întreținut pe întreaga durată de viață a produsului. Filtrul HEPA Lifetime al modelelor Triflex Cat&Dog și Triflex Pro filtrează în totalitate alergenii din aer.

TriFlex HX1

Triflex este caracterizat de o flexibilitate excepțională. Dacă PowerUnit este amplasat în partea de jos, aspiratorul va avea un centru de greutate coborât, astfel că aspirarea suprafețelor mari devine o sarcină foarte simplă.

TriFlex HX1
TriFlex HX1

          

Dacă PowerUnit este amplasat imediat sub mâner, aspiratorul poate accesa spațiile înguste, precum cele de sub mobilă, cu mai multă ușurință.

TriFlex HX1
TriFlex HX1

             

Utilizarea PowerUnit-ului în modul detașabil este ideală pentru aspirarea firimiturilor de la mic dejun sau a tapițeriei din locuință sau automobil.

TriFlex HX1
TriFlex HX1

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button