PCTECHTech&IT

TridentZ Royal, kit de memorie RAM cu iz regal de la G.Skill

Gama de memorie RAM TridentZ Royal a celor de la G.Skill afiseaza o coroana cristalina care cere plecaciuni.

G.Skill a mers pe fantezie totala cu cel mai nou kit de memorie DDR4. Compania a lansat de curand seria Trident Z Royal, iar ceea ce o deosebeste de alte memorii RAM este o bara cristalina cu iluminare RGB in 8 zone, dispusa pe partea superioara a radiatorului. Compania a considerat designul suficient de remarcabil incat sa solicite un brevet pentru patentare, initiativa despre care sustine ca se afla in desfasurare.

Noul kit de memorie este disponibil cu radiatoare aurii si argintii, in functie de preferinte. Ambele versiuni beneficiaza de bara cristalina, care, conform producatorului, este „meticulos construita pentru a afisa doar cantitatea potrivita de refractie a luminii”. G.Skill include la pachet cu aceste seturi si o panza din microfibra, pentru curatarea suprafetei luminate.

Dincolo de aspectul extravagant, memoriile TridentZ Royal sunt kituri de inalta performanta disponibile intr-o varietate de viteze, pana la DDR4-4600. In total, producatorul ofera mai bine de douazeci de kituri, inclusiv cateva seturi de memorie de 128 GB, compuse din opt module de 16 GB. G.Skill nu a precizat ce chipseturi de memorie foloseste pentru seria Royal, desi primele indicii par sa dezvaluie variantele B-die a celor de la Samsung.

Cat despre pret, G.Kill raman tacuti ca de obicei, sub aceeasi justificare ca piata de profil fluctueaza prea mult pentru a avea un punct clar de referinta. Dupa aspect si performante e de asteptat insa sa aiba un pret ridicat, iar valoarea concreta o vom afla in curand, seria Royal ajungand pe rafturile magazinelor in luna decembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button