Gaming

Tribes Ascend revine la viață

Tribes Ascend a fost pus pe butuci cu doi ani în urmă, când Hi-Rez Studios anunța abandonarea sa, deoarece au găsit un joc în stare să genereze profit serios, Smite. Decizia lor de atunci a picat la fel de bine ca un pian pe scări, în cadrul comunității, dar este pe cale să fie inversată.

Erez Goren, CEO al studioului Hi-Rez, a dezvăluit că suportul pentru Tribes Ascend va fi reluat, chiar în viitorul foarte apropiat. Peste două săptămâni, serverul public de testare al jocului va primi o hartă nouă, alături de o serie de mici schimbări. Când acestea vor fi temeinic testate, vor fi implementate și în varianta normală a lui Tribes Ascend.

De ce acum? Aparent abia acum studioul își permite asta. Deși Smite este profitabil de ceva vreme, având propriile turnee cu premii în exces de două milioane de dolari, abia acum studioul are suficiente resurse pentru a relua lucrul la Tribes Ascend.

Mai bizar de atât era menționarea unui alt joc de succes, Paladins, ca motivul pentru care s-a putut reinvesti în Tribes. Paladins a fost anunțat abia luna aceasta și nu este încă jucabil, dar cumva are deja un succes mai mare decât Tribes Ascend, probabil însemnând că a generat până acum mai puține pierderi.

Important este că fanii continuării FPS-ului clasic va primi în sfârșit puțină atenție din partea producătorului. Să sperăm că va dura, și că Tribes Ascend va deveni într-o bună zi ceea ce lumea a tot sperat.

[Twitter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button