GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Trials Rising va putea fi testat gratuit în perioada 21-25 februarie

După o scurtă amânare a datei de lansare (inițial 12 februarie), jocul de motocross produs și distribuit de Ubisoft, Trials Rising, va fi lansat pe 26 februarie. Înainte ca acest lucru să se întâmple însă, puteți să-l testați intr-o versiune beta gratuită, care va începe pe 21 februarie și va dura până pe 26 februarie.

La începutul acestei luni, Ubisoft a dezvăluit, de asemenea, mai multe lucruri despre planurile sale post-lansare pentru Trials Rising, care va include un Expansion Pass în două părți cu noi locații, piste, contracte și elemente de personalizare, Stuntman Rider Pack și Samurai Pack, care sună ca un echipament extrem de practic pentru curse. Vor exista, de asemenea, sezoane post-lansare gratuite, care vor adăuga noi animații, elemente de personalizare, evenimente și provocări săptămânale care vor oferi recompense în moneda jocului pe perioade limitate de timp.

În timp ce open beta-ul va începe efectiv la lansare, Ubisoft a spus că nu va oferi nici un fel de „start în avans”, deoarece progresele înregistrate în beta nu se vor transfera la jocul complet. Si asta e tot. Puteți juca Trials Rising gratis pentru câteva zile săptămâna viitoare. Spor la vrum-vrum!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button