Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Trials Frontier – Un free to play „suparat”!

/
/
/
/
image

Trials Frontier este ultimul joc pentru platforme mobile din seria Trials, numit Fusion pe PC si console. Acesta este un joc free to play, cu o grafica 2D care combina diverse medii inconjuratoare si posibilitatea de a face multe, multe cascadorii. Motorul fizic ar trebui sa multumeasca jucatorii acestui titlu, acestia avand parte de multe explozii si distrugere pe traseu. Ai posibilitatea sa explorezi cu motocicleta multe locuri de pe glob, poti sa iti personalizezi personajul sau sa iti imbunatatesi motocicleta prin sistemul de upgrade-uri, si evident daca vrei ceva mai bun trebuie sa bagi bani reali in joc. Eu nu am simtit nevoia sa arunc banii, jocul oferind destul si in modul „free to play”.

Ca sa poti aduna mai multi bani trebuie sa completezi diverse quest-uri. Controlul jocului nu este grozav, dar te poti obisnui cu el, si de multe ori te poti rasturna cu motocicleta. Lumea imensa din joc iti poate oferi peste 50 de ore de gameplay, avand la dispozitie 70 de trasee unice si 250 de misiuni. Jocul merita incercat, si se poate descarca de pe Play Store sau App Store

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar