GAMING

Treyarch + Black Ops 3 + PC = So much LOVE

Se considera de foarte mult timp ca titlurile Call of Duty primesc tratament preferential cand e vorba de versiunile pe console. Cand e vorba de Call of Duty: Black Ops 3, dezvoltatorul Treyarch ia masuri pentru a se asigura ca versiunea pe PC va fi la fel de bine gandita ca si cea de pe console.

Conform unui post pe blogul companiei, echipa pentru PC de la Treyarch a lucrat serios la dezvoltarea unor caracteristici specifice pentru aceasta platforma, precum si la optimizarea lui Call of Duty: Black Ops 3 pentru PC. Acestia au continuat spunand ca sunt concentrati pe oferirea de performanta pe cat mai multe platforme posibile, si in acelasi timp sa dea voie calculatoarelor foarte puternice sa fie folosite la maxim.

Pe langa optimizarea jocului pe o gama variata de componente, Treyarch au creat si cateva feature-uri speciale pentru versiunea de PC a Black Ops 3, inclusiv FOV si posibilitatea de a schimba limita de frame rate, precum si urmatoarele caracteristici:
100% Ranked Dedicated Servers
2-Player Split Screen
Seamless Game Controller Support
Strong GPU scaling, SLI and Crossfire Optimizations, and 4K monitor support make the game look and run great at full 4K resolution
FOV Slider
Framerate Cap Slider
Improved Text Chat features available in-game and also now in lobbies.
Fantastic Steam Trading Cards – collect them all!
Treyarch Anti-Cheat (TAC)

Call of Duty: Black Ops 3 se lanseaza pe 6 noiembrie 2015, iar pentru cei care se intreaba daca jocul ruleaza sau nu, mai jos avem si lista de specificatii recomandate pentru a juca Black Ops 3

  • OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
  • Processor: Intel Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
  • Memorie: 6 GB RAM
  • GPU: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
  • DirectX: Version 11
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close