MORE

Trei noi imagini din filmul Warcraft isi fac aparitia

Filmul Warcraft este aproape de finish, iar fanii jocului si al universului realizat de Blizzard stau cu sufletul la gura, asteptand prima pelicula lui Duncan Jones.

Dupa ce regizorul ne-a incantat cu Moon, un film care a avut un buget infim, comparativ cu Warcraft care are buget de peste o suta de milioane de dolari, Duncan Jones pare sa aiba destul de mult de furca cu aceast film. Asta ca sa nu discutam despre natura celor doua filme, mai ales cea narativa, punandu-l pe Jones intr-o ipostaza unica, lucrand la poli total opusi cand vine vorba de ecranizarea unui anumit gen. Mai adaugam si faptul ca este vorba de Warcraft si putem spune cu tarie ca regizorul

Cele trei imagini prezinta trei personaje cunoscute fanilor jocului Warcraft, mai exact: Sir Anduin Lothar, Durotan si Orgrim Doomhammer. Calitatea nu este foarte mare, dar, totusi, putem vedea cat de migalos si cat de detaliate sunt realizate personajele, mai ales ca discutam despre un film care contine un numar ridicat de cadre CGI. Avem chiar si o imagine cu o scena din timpul filmului, dar pana la data apritiei filmului, in 2016, cand pelicula se va afla pe marile ecrane din intreaga lume. Pana atunci asteptam alte leak-uri linistiti.

[Empire]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button