MORE

Trei Jocuri gratuite pe Steam

La acest sfarsit de saptamana aveti posibilitatea de a descarca gratuit de pe Steam, si juca pana luni, trei jocuri pentru care in mod normal ar trebui sa platiti.

Primul dintre ele este Fractured Space, un joc de lupte spatiale, realizat pe motorul Unreal 4, la care iti poti construi propria ta nava personalizata. Momentan este aflat in Early Access, si spre deosebire de celelalte jocuri care sunt gratuite in acest week-end, dupa ce este atasat de contul vostru de Steam, Fractured Space va ramane al vostru. Il veti putea juca oricand, oricum, oriunde.

Urmatorul pe lista este The Ship: Murder Party. varianta originala a lui The Ship este gratuita in acest week-end, in mare parte pentru a va aminti ca varianta sa reconstruita va fi lansata in curand. In The Ship trebuie sa va prefaceti ca sunteti un NPC, in timp ce vanati si sunteti vanati de alti jucatori, folosind o varietate de arme neconventionale. Nu subestimati tigaia.

In cele din urma, avem Sunless Sea, un Rouge-Lite (sau Rougelike-like, poate chiar Rougelike-likelike daca vreti sa intindem termenul dincolo de punctul de rupere) narativ, la care controlati o nava care exploreaza o mare subterana. Actiunea jocului este amplasata in universul stabilit de jocul Echo Bazzar, cu al sau Fallen London. Sunless Sea este un joc recomandat pentru cei care vor povesti interesante si multe decizii.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button