GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Trei jocuri gratuite pe Epic Games Store

Sper că vă place Darksiders

Un an nou fericit tuturor. Să aveți parte numai de jocuri bune pe parcursul anului 2020. Iar în cazul în care nu vom avea parte de așa ceva, atunci măcar să avem jocuri gratuite, ca cele de față.

Ultima rundă de gratuități din promoția festivă a celor de la Epic Games a fost anunțată și include trei jocuri. Aveți parte de Darksiders, Darksiders 2 și de Steep, ce pot fi ale voastre dacă le revendicați până în ziua de 9 ianuarie. Concomitent a venit și anunțul că perioada de reduceri a fost și ea extinsă cu o săptămână.

Știu, este o combinație destul de ciudată de jocuri, dar presupun că cei doi călăreți ai apocalipsei mai pleacă și ei în vacanță din când în când. Poate le place să schieze în timpul liber, undeva, departe de armatele iadului înflăcărat.

Nu știu să vă spun dacă vor mai fi jocuri gratuite după ce expiră această promoție. Ar fi un moment bun să se oprească, la urma urmei, într-un an au dat deja peste 70 de jocuri gratis. Cred că au reușit să își creeze o bază de instalare decentă. Nu că mă plâng. Nu de alta, dar MW5 este scump și poate că dacă ar continua promoția ar ajunge și el pe acolo.

[Epic Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button