GamingPC&ConsolesTech&IT

Transistor este următorul joc disponibil gratuit pe Epic Store

Au trecut două săptămâni de când The Witness a devenit gratuit pe platforma digitală a celor de la Epic Games, ceea ce înseamnă că oferta se reînnoiește în acest weekend. Următorul joc este Transistor, lăudatul titlu science-fiction action RPG de la Supergiant Games, studioul responsabil și pentru Bastion și Pyre. Începând de acum și până pe 2 mai, puteți descărca gratuit Transistor de pe Epic Games Store și va rămâne permanent în librăria voastră. Dacă nu aveți deja un cont Epic Games, este gratuit să creați unul și merită să depuneți acest efort, deoarece aceste jocuri gratuite pentru PC apar la fiecare două săptămâni în acest an pentru a sărbători primele 12 luni de intrare pe piață a lui Epic Store.

Transistor
relatează povestea lui Red, care este atacată de o forță robotică cunoscută sub numele de The Process. După ce a scăpat, Red dă de o sabie strălucitoare, numită Transistor și, cu ajutorul ei, se hotărăște să vâneze grupul sinistru care controlează The Process și să salveze orașul Cloudbank de la invazie. Luptele sunt de tip turn based și, ca în majoritatea RPG-urilor, Red câștigă puncte de experiență care îi permit să deblocheze abilități noi.

Pe 2 mai, Transistor va fi înlocuit de următorul joc de PC gratuit, World of Goo, un joc de puzzle care implică construții de platforme realizate dintr-un material lipicios.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button