Gaming

Transformers Devastation promite multe si este livrat de Platinum Games

Transformers, more then meets the eye! Un slogan care va ramane intiparit in mintea tinerilor si adultilor actuali ca fiind unul din cele mai bune animatii pe care le-au urmarit.

Daca in trecut jocurile Transformers nu au fost stralucite, unele dintre ele chiar dezastruoase, discutam aici de cele aparute in ani 90, ba chiar 2000, dupa o lunga perioada am primit War for Cybertron care este de departe cel mai bun joc Transformers. Asta pana recent, cand Activision si Platinum Games au anuntat Transformers Devastation.

Producatorii Atsushi Kurooka si Robert Conkey, alaturi de regizorul jocului Kenji Saito, care a mai lucrat in trecut la Metal Gear Rising: Revengeance, deschid portile publicului larg si arata cum s-a desfasurat procesul de dezvoltare al titlului in cadrul studioului.

Cei trei explica cum jocul exploreaza lumea Transformers, aratand cateva substraturi din razboiul Autobots vs Decepticons, toate astea fiind piperate cu actiune exploziva marca Platinum Games, care, cu toate ca discutam de un studio care a realizat niste hit-uri veritabile, revin intr-o oarecare masura la originile japoneze.

De ce? Pentru ca Transformers este un anime. Jocul pe de alta parte doreste sa readuca la viata animatia din ani 80’, unde personaje precum Optimus Prime, Sideswipe, Wheeljack sau Megatron erau inca niste aparitii uzuale. Si daca este sa dam crezare trailer-ului, magia animatiei se pare ca transpira prin fiecare pixel al jocului ce urmeaza sa apara pe 6 octombrie.

[ActivisionGames]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button