MORE

Transcend JetDrive Lite-Un card mic cu utilitate mare!

Transcend a introdus cu foarte putin timp in urma noi carduri SD, numite JetDrive Lite. Cardurile sunt concepute pentru a mari capacitatea de stocare a MacBook-urilor Air si Pro cu ecran Retina. Cardurile pot oferi pana la 128 GB de spatiu de stocare suplimentar pentru o suma mai mica de 100 dolari.
Noile carduri JetDrive Lite au un design personalizat, fiind create din materiale atent alese incat sa se potriveasca perfect cu carcasa unui MacBook Air sau a unui MacBook Pro cu Retina Display. Această soluție externa de stocare oferă viteze de citire și scriere de 95MB/s respectiv 60MB/s.
Cu o cantitate substanțială de spațiu de stocare, JetDrive-ul celor de la Transcend vine cu o mulțime de posibilitati cum ar fi stocarea și transportarea documentelor personale, fotografiilor, filmelor sau fisierelor audio.
Este o unitate ce nu va iesi in evidenta atunci când va introdusa în slotul de card, deoarece are un profil redus, mult mai scurt decat un card normal, putand astfel sa ramana in slotul de card chiar si in timpul transportului.
Compania ofera modele separate pentru MacBook-uri datorită deosebirilor de design dintre acestea. În timp ce MacBook Air de 13-inch și MacBook Pro Retina de 15-inch poate fi „upgradate” la 64 GB și 128 GB, MacBook Pro Retina de 13-inch este limitat la 64GB.

Voi ce ziceti? V-ar fi de ajutor acesta unitate de stocare? Asteptam raspunsurile voastre pe Facebook.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button