MORE

Trailerul Steve Jobs: The Man in the Machine trateaza o realitate dura

Daca citesti doar momentele culminante ale vietii lui Steve Jobs l-ai putea numi… un sociopat „functional”. Dar daca privesti mai cu atentie, observi ca discutam despre un vizionar cu trasaturi geniale, cu vederi progresiste in ceea ce priveste viitorul tehnologiei… si cu usoare tendinte sociopate 🙂 (nu scapa de astea). Noul trailer  Steve Jobs: The Man in the Machine pune pe marele ecran un documentar menit sa arate partea indrazneata, geniala si brutala a lui Steve Jobs, astfel incat pana si subtitlul este o metafora a vietii regretatului Jobs.

Steve Jobs ramane in vizionar care acum a ajuns la a cincea prezenta pe marele ecran, Pirates of Silicon Valley fiind singurul pe care acesta a apucat sa il vada. Probabil de asta actorul care l-a interpretat pe Jobs in film a aparut si in deschiderea MacWorld 1999.                                    
Revenind la documentar, acesta este realizat de castigatorul Oscar, Alex Gibney, ca a dorit sa-l prezinte pe fostul CEO Apple ca pe un vizionar, dar tratand si latura mai putin cunoscuta a acestuia, cea de dictator, izbucnirile lui Steve de la inceputurile Apple, pana sa fie inlocuit ca CEO al companiei, fiind destul de frecvente, iar detaliile viatii personale  a acestuia au fost si ele exploate. Cu toate aceste trasaturi mai putin placute, lumea il urma pentru ca avea carisma si stia sa scoata tot ceea ce era mai bun in oameni. Din pacate va trebui sa mai asteptam o luna dupa Jobs-ul lui Sorkin pentru a vedea acest documentar, el fiind programat pentru 4 Septembie.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button