MORE

Trailer-ul WARCRAFT: SKIES OF AZEROTH poate fi experimentat in 360 de grade!

Cu toate ca se cunosc destul de multe detalii despre noul film Warcraft, la capitolul imagini Legendary si Blizzard au fost cam zgarciti, tinand sub cheie tot ceea ce inseamna „imagini in miscare” legate de film. Am primit totusi ceva imagini… statice, adica doua postere, dar nimic concret care sa ne poata ajuta sa ne facem un portret mental al lumii din Azeroth! Asta pana cand trailerul pentru WARCRAFT: SKIES OF AZEROTH si-a facut aparitia pe Youtube dupa Comic Con, acesta descriind un zbor al unui escadron de grifoni pe deasupra orasului Stormwind.

Dar de departe cel mai interesant aspect al trailer-ului este faptul ca iti permite sa experimentezi intreg zborul dintr-o perspectiva 360 de grade, putand sa te uiti in jurul tau si sa vezi cladiri, nori si… alti grifoni. Este o experienta inedita, mai ales daca o incerci pe Google Cardboard sau o alternativa, putand astfel doar sa iti misti capul, nu si sa apesi pe butoanele directionale din coltul clipului. Pana una alta, este un clip care nu merita ratat! Macar acum avem o idee despre ce putem astepta de la viitorul film Warcraft.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button