MORE

Trailer-ul pentru povestea filmului Rogue One a fost facut public

Story trailer-ul mult asteptatului film Rogue One a fost facut public, iar povestea pare sa ne promita cateva surprize!

Fanii seriei au asteptat destul de mult timp acest nou trailer, Rogue One fiind un film de legatura practic intre primele doua parti ale trilogiei. Este si printre putinele trailere care au primit un teaser de 15 secunde inainte de lansarea oficiala a acestuia, pentru a domoli spiritele incinse.

Multi au stat toata seara uitandu-se la Jocurile Olimpice 2016 pentru sansa de a vedea pentru prima oara noul trailer si se pare ca multi s-au exprimat entuziasmul pentru pelicula.

Este un pas important in universul Star Wars, aceasta punte de legatura detaliind cum au ajuns rebelii sa intre in posesia planurilor pentru Death Star. Noi personaje sunt prezentate, destul de detaliat, dar si cu un ton mult mai sumbru si evident Vader isi face aparitia in acest trailer.

Mai avem putin pana cand Rogue One ajunge pe ecrane pe data de 16 Decembrie, asa ca pana atunci putem specula pe tema filmului. Un lucru este cert, trailer-ul este genial.

[Star Wars]

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. bine ca voi spuneti ca este „un nou trailer”.. nu ca alti „jurnalisti” care zic ca este „primul trailer”.. nu stiu pe ce lume traiesc unii..
    felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button