MORE

Trailer-ul lui Quan Chi in Mortal Kombat X este… hard-core!

Quan Chi in Mortal Kombat X este unul dintre cele mai cunoscute personaje, cu toate ca nu este una dintre cele mai noi aditii in joc.

Prima oara ne-am intalnit cu el in Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero si de atunci, acesta si-a facut loc in mai toate jocurile MK, ba chiar devenind un favorit al fanilor. Cu un stil de joc usor atipic pentru MK, avand in vedere ca imbina elemente defensive cu elemente ofensive,  Quan Chi este folosit atat de fani, cat si de profesionisti in competitii precum Evo.

Astfel, nici nu este de mirare ca acesta a fost inclus si in Mortal Kombat X de NetherRealm Studios, care de aceasta data i-au oferit un pic mai multe optiuni de atac, prin comparatie cu MK 9, unde Quan Chi era un personaj cu optiuni atat defensive cat si ofensive ceva mai limitate. Ce sa mai, a fost schimbat si rafinat de-a lungul seriei, ca acum sa ajunga un luptator versatil si extrem de indragit. Dar ceea ce au facut in MK X este de-a dreptul surprinzator, atat stilul de lupta, cat si fatalitatile, care sunt, dupa cum era de asteptat, extem de… „grafice”!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button