MORE

Trailer-ul Batman v Superman: Dawn of Justice recreat in GTA V

Inca putin si este foarte posibil sa fim dezamagiti de Batman v Superman: Dawn of Justice . Pana acum trailer-ul pare sa fi dat de gol aproape tot filmul, inclusiv aparitia unei testoase ninja… pardon Doomsday. Dar sa sarim peste rautati, meritate pe deplin la drept vorbind si sa ne concentram pe clipul de mai jos, care recreaza cadru cu cadru trailer-ul filmului mai sus amintit folosind personajele din campania din single player: Trevor, Michel si Franklin.

Postat de canalul celor de TGN, un popular Youtube Network, creatia lui merfish pare sa fi necesitat ceva munca de convingere pentru ca personajele sa se miste asa cum trebuie, dar rezultatul a fost cu adevarat senzational. Trebuie savurat de cateva ori totusi, pentru ca sunt cateva subtilitati pe care doar cei care au jucat titlul si i-au simtit sarcasmul le-ar percepe, din acest motiv sugeram cel putin trei vizionari. Eventual si una in care comparati trailer-ul original cu realizarea lui merfish, pen care am atasat-o mai jos, asa … pentru ca suntem baieti buni si ne place sa va oferim si putin context.

[aquamerfish]

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button