Gaming

Trailer-ul AC Unity ne arata cat de „imersiva si deschisa” este lumea jocului

Dupa ce au facut publice considerentele tehnice dupa care poti sau nu sa joci titlul, Ubisoft au oferit un trailer AC Unity care ne arata cat de „imersiva si deschisa” este lumea jocului. Avand in vedere ca jocul pe PC are 50 de giga, ar trebui sa primim tot Parisul randat la scara, nu doar o portiune din el. Parerea noastra cel putin.

Au avut loc multe crime in perioada Revolutiei Franceze, si ultimul trailer de la Ubisoft pentru Assassins Creed explica faptul ca tu vei fi cel care va investiga unele dintre aceste crime, in rolul asasinului Arno. Adica…wow, un asasin care rezolva crime?! Cine si-ar fi imaginat! Cata imaginatie din partea Ubisoft! Trecand peste, directorul de creatie Alex Amancio divulga o serie mai lunga de activitati la care puteti lua parte in lumea deschisa a Parisului de alta data din Unity. Puteti cauta comori, participa la jafuri co-op, si sa luati parte la sistemul restructurat de Contracte (numit acum Paris Stories)

Baza tuturor operatiunilor in Unity este Cafe Theatre. ”Acesta este punctul central de plecare al tuturor activitatilor de asasin ale lui Arno, si o „casa” a tuturor optiunilor”, afirma Amancio, „si este locul unde va veti antrena si unde puteti sa va uitati prin toate lucrurile colectionate pe parcursul jocului”. La final, adaugam si noi: daca in cei 50 de giga nu primim tot Parisul, o sa fie sange virtual pe strazile acestuia! 50 de giga? Ce au bagat in jocul asta de necesita atata spatiu? Formula pentru fuziunea nucleara la rece?!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button