FilmeRSS PaginaDeMedia

Avem în sfârșit un trailer pentru Spider-Man: No Way Home

După ce Sam Raimi oripila lumea pe la început de 2000 cu expresiile faciale mult prea… Expresive ale lui Tobey Maguire în rolul lui Peter Parker, iată că am ajuns în 2021 iar Tom Holland înlocuiește cu succes (cred eu) șosetele lui Spider-Man.

După ce ieri lumea înnebunise cu leak-ul trailerului, iată că Sony a decis să-l lanseze (după lupte seculare) în toată splendoarea sa. Acțiunea are loc după evenimentele din Spider-Man: Far From Home, iar No Way Home îl surprinde pe același Peter Parker, a cărui identitate secretă nu mai este un secret. Aici intră în scenă Dr. Strange (unul din personajele mele preferate), iar Parker are nevoie de ajutorul său pentru a face lumea să uite de alter-ego-ul său aka Spider-Man.

După Loki, Spider-Man deschide porțile multiversului

Bineînțeles, unde este Dr. Strange este și deschiderea multiversului, iar No Way Home va surprinde fanii cu întoarcerea unor villains non-MCU. Deci Sony au avut milă, așa că ne vom reîntâlni cu Electro și cu Doctor Otto Octavius.

Spider-Man: No Way Home face parte din suita de filme Marvel care vor fi lansate până la sfârșitul acestui an. Filmul se va lansa pe 17 decembrie, timp în care vom putea urmări Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (3 septembrie) și The Eternals (5 noiembrie).

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button