GamingȘtiri IT

Trailer nou pentru Twin Mirror de la PGW

Dontnod, compania care a lucrat la jocuri precum Life is Strange și Vampyr, a dezvăluit încă un trailer pentru noul lor joc, Twin Mirror.

În cadrul Paris Games Week, am primit un gameplay trailer în care facem cunoștință cu personajul principal, Sam Hayes și alter egoul său.

Din trailer aflăm că această dualitate a personajului va sta la baza jocului și că va fi o experiență inovativă din punctul de vedere al gameplay-ului. Vei putea să reconstruiești scene bazate pe memoriile lui Sam și să interacționezi cu alter egoul tău pentru a afla ce s-a întâmplat.

Putem specula că jocul va semăna cu Life is Strange, cel puțin din punctul de vedere al dialogului și al poveștii, mai ales că Dontnod și-a construit o reputație în ceea ce privește experiența narativă.

Dontnod descrie Twin Mirror ca find un thriller psihologic, care în mare parte îmi aduce aminte de Twin Peaks, mai puțin partea supranaturală. La fel ca și LiS, jocul va fi împărțit în trei episoade, primul fiind numit Lost on Arrival.  

Twin Mirror nu are încă o dată de lansare stabilită, însă a fost anunțat pentru 2019 și desigur, va fi disponibil pe Playstation 4, Xbox One și PC.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button