MORE

TrackR iti gaseste lucrurile si in gaura de sarpe!

Chiar daca esti o persoana mai dezordonata sau pur si simplu nu ai timp pentru a pune in ordine totul, de acum incolo o sa ai un prieten pe care te poti baza! TrackR este accesoriul care te va ajuta sa iti gasesti lucrurile pierdute sau obiectele pe care ai uitat unde le-ai pus.

Aproape zilnic ne confruntam cu aceasta inevitabila problema, mai ales cand vine vorba de chei. Acestea, de obicei, se ratacesc cel mai usor. Pentru a economisi timpul alocat cautarii traditionale, poti folosi TrackR. Aparatul are un indicator de distanta cu ajutorul caruia tu vei afla cat de departe sunt cheile pe care le cauti neincetat. De asemenea, dispozitivul are aplicatia Crowd GPS, care te atentioneaza printr-o actualizare daca esti aproape de ceea ce cauti.

Cu totii stim cat de important este telefonul pentru fiecare dintre noi. Daca ai ghinionul sa uiti unde l-ai pus si esti pe graba, TrackR iti usureaza munca. Dispozitivul poate apela telefonul pierdut, iar acesta se va auzi, indiferent daca este selectat pe modul silentios. In cazul in care ai tendinta de a-ti uita telefonul, poti alege o sonerie pentru TrackR, care sa se auda in momentul in care telefonul este in spatele tau iar tu te indepartezi.

https://youtu.be/tAx0v58_fEo

Compania a lansat impreuna cu acest dispozitiv si trei accesorii bonus: unul care se poate atasa de zgarda cainelui tau pentru a nu se pierde, un carlig pentru genti sau chei si o carcasa rezistenta la apa pentru a putea folosi TrackR si la piscina.

Accesoriul are o durata de viata a bateriei de un an si este compatibil cu iOS si Android. Micutul dispozitiv are un diametru de doar 31 mm si o grosime de 3,5mm, ceea ce il face foarte usor de transportat chiar si in portofel. Totul este sa nu il pierzi si pe el!

[TRACKR]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close