GamingMOREPC&ConsolesTech&IT

Trackmania Nations revine

Din luna mai

Cu mulți ani în urmă, pe vremea când jocurile de multiplayer gratuite bune erau greu de găsit, exista ceva numit Trackmania Nations. Un joc de curse excelent, responsabil pentru nenumărate ore de divertisment, competiție intensă și hărți complet demente.

Seria Trackmania a tot continuat de atunci cu diverse încarnări, dar parcă n-a prea reușit de atunci să ajungă la același nivel de notorietate, nici măcar cu Trackmania 2 Stadium, ce era în esență o variantă „HD” a lui Nations.

Ubisoft și Nadeo speră să repare asta în ziua de 5 mai, prin lansarea lui Trackmania. Care din ele? Doar Trackmania. Așa i se va spune noii încarnări a lui Nations. Un joc ce pare că se va folosi de aceleași decor de stadion, cu un gameplay ce arată destul de asemănător, dar cu o diferență notabilă față de încarnările sale anterioare.

Structura nu va mai fi una tradițională ce combină o campanie cu un mod de multiplayer. În schimb, va aborda un stil de tip „live service” ce va schimba în mod frecvent conținutul disponibil. Vor fi trasee diferite disponibile în fiecare zi, câte o campanie nouă adesea, campionate zilnice și săptămânale, clasamente sezoniere și cam tot ce v-ați aștepta să vedeți de la un joc de acest tip.

Cine știe, poate în acest fel Trackmania va reuși să revină în centrul atenției. Nadeo a tot încercat să își extindă oferta, lansând până și un FPS competitiv de multiplayer acum câțiva ani. Era unul pe cât de simplist era și Trackmania, dar se descurca foarte bine la ceea ce făcea. Din păcate, ceea ce făcea era prea „Quake 1996” pentru gustul pieței, așa că nu este tocmai foarte popular în acest moment.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button