MORE

TP-LINK extinde gama de produse pentru IMM-uri și anunță doi noi parteneri de distribuție

TP-LINK, lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, anunță extinderea gamelor de produse destinate întreprinderilor mici și mijlocii și Small Office Home Office cu noi modele de dispozitive access point de interior și exterior.

Totodată, TP-LINK anunță doi noi parteneri de distribuție – MGT Educational, distribuitor de produse IT&C cu peste 75 de branduri în portofoliu și 3700 de produse, de la echipamente de rețelistică și supraveghere, la PC-uri, imprimante și produse foto-video și Mondoplast, distribuitor specializat de echipamente și cabluri pentru telecomunicații.

”TP-LINK este prezent în 6 din 10 case din România care folosesc echipamente Wi-Fi. Prin aceste noi parteneriate ne dorim să ajungem la cât mai mulți clienți și din categoria întreprinderilor mici și mijlocii (Small and Medium Business) și a clienților SOHO (Small Office Home Office) și ne bazăm pentru acest lucru pe oferta tot mai diversificată de produse și pe raportul preț-calitate pentru care suntem recunoscuți în rândul clienților”, a declarat Hermes Song, director general TP-LINK Romania. ”Estimăm o creștere cu 25% a livrărilor de echipamente SMB până la finalul anului și o pondere de 30% din total”, a mai adăugat Hermes Song.

Experiență business-class

Dispozitivele access point AC1200 EAP320 și AC1900 EAP330 oferă viteze Wi-Fi cumulate de 1200Gbps, respectiv 1900Gbps în cele două benzi de frecvență, cu ajutorul tehnologiilor MIMO și TurboQAM. Totodată, tehnologiile Airtime Fairness, Beamforming și Band Steering asigură performanțe wireless optime și stabile pentru derularea în condiții bune a activităților dependente de Internet, la birou. Softul EAP Controller asigură administratorilor de rețea posibilitatea de a gestiona centralizat sute de echipamente EAP. În plus, modelul EAP330 are funcție de agregare a conexiunilor Ethernet Gigabit pentru eliminarea eventualelor congestii de trafic. Funcția Load Balance asigură gestionarea optimă a traficului, în timp ce, cea de control al accesului restricționează sau permite accesul clienților în anumite segmente de rețea. Nu în ultimul rând, QoS permite prioritizarea streamingului de voce și date pentru optimizarea fluxului de acest tip. Echipamentele sunt disponibile la prețul recomandat de 849 lei (TVA inclus) pentru EAP320, respectiv 999 lei (TVA inclus) pentru EAP330.

pahros-outdoor

Access Point de exterior pentru distanțe de peste 20km+

Dispozitivele access point de exterior CPE220 și CPE520, de 300Mbps de în banda de 2,4GHz și putere de 12dBi, respectiv de 300Mbps în banda de 5GHz și putere de 16dBi, sunt două soluții pentru rețele wireless cu acoperire extinsă, pe distanțe mari, de la 13km până la peste 20km+, și interferențe minime datorită antenei interne. Cu ajutorul carcasei rezistente la intemperii, acestea funcționează în parametri normali în condiții de temperatură de la -30 până la +70 ℃. În plus, sunt protejate împotriva trăznetelor de până la 6KV și a descărcărilor electrostatice (15KV).

Ambele dispozitive vin echipate cu un software pentru management centralizat, pentru gestionarea cu ușurință a tuturor dispozitivelor aflate în rețeaua proprie, de pe un singur PC. Funcțiile de creare a hărții rețelei, monitorizare, actualizare firmware și de întreținere a rețelei, pot fi gestionate cu ajutorul aplicației Pharos Control. Dispozitivele oferă 6 moduri de operare: AP / Client / Bridge / Repeater / AP Router / AP Client Router (WISP).

Produsele sunt disponible la prețul recomandat de 379 lei (TVA inclus) pentru modelul CPE220, respectiv 499 lei (TVA inclus) pentru CPE520.

TP-LINK România pune la dispoziția clienților săi o linie de suport tehnic (numărul de telefon: +4 031 1011290, tarif normal), care alături de Live Chat-ul de pe pagina www.tp-link.ro, poate fi utilizat de luni până vineri între orele 10:00 și 19:30. În afara orelor de program, utilizatorii pot folosi formularul de suport dedicat, http://www.tp-link.ro/support/contact sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button