TECHRSS PaginaDeMedia

Deco Voice X20 – Wi-Fi 6 cu Alexa este noutatea în materie de sisteme mesh TP-Link

TP-Link lansează în România Deco Voice X20, un sistem mesh Wi-Fi 6 care încorporează control vocal și care extinde posiblitățile de personalizare. Dispozitivul are o acoperire de 371 de metri pătrați (varianta 2-Pack) și utilizează tehnologia mesh pentru a forma o rețea unificată, oferind conectivitate fără întreruperi, chiar și atunci când utilizatorii se deplasează dintr-un colț al locuinței în altul. 

Sistemul dezvoltat de TP-Link se asigură că streaming-ul live, apelurile video sau gaming-ul în cloud nu mai sunt o problemă, iar integrarea asistentului vocal Alexa permite un management ușor și rapid al ecosistemului smart home, redarea de muzică, dar și gestionarea altor funcționalități-cheie. Deco Voice X20 suportă și apeluri, mesaje și anunțuri prin intermediul Alexa, fapt care extinde gama de interacțiuni între unitățile Deco, dar și în raport cu alte dispozitive care dispun de integrarea asistentului vocal Alexa. 

Sistem mesh Wi-Fi 6 TP-Link Deco Voice X20 - 11

Deco Voice X20 integrează Wi-Fi 6 pentru a livra viteze Wi-Fi mai rapide, semnal mai puternic și o capacitate de conectare mai mare. Vitezele foarte rapide Wi-Fi 6 oferă posibilitatea unor activități solicitante pentru lățimea de bandă precum streaming Ultra-HD, apeluri video și cloud gaming. Tehnologia OFDMA îmbunătățește substanțial abilitatea de a suporta mai multe dispozitive în rețea simultan. Sistemul Deco Voice X20 oferă acoperire Wi-Fi mai mare, cu semnal mai puternic îmbunătățit de BSS Color și Beamforming.

Armonie cu IoT-uri

Dispozitivul este compatibil cu alte gadgeturi care au Alexa sau alte unități Deco. Suportul pentru apelare, trimiterea mesajelor și anunțuri prin intermediul Alexa permite utilizatorilor să comunice cu ușurință cu prieteni sau familia. Asistentul vocal Alexa integrat oferă control audio și vocal complet, împreună cu acoperire Wi-Fi pe întreaga suprafață a locuinței. Deco Voice X20 transformă locuințele inteligente ale utilizatorilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a gestiona dispozitive smart și de a desfășura activități precum gestionarea calendarului, aflarea condițiilor meteo, personalizarea playlist-urilor și multe altele. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să o întrebe pe Alexa.

Sistem mesh Wi-Fi 6 TP-Link Deco Voice X20 - 12

Tehnologia TP-Link Mesh grupează Deco Voice X20 cu alte unități Deco pentru a forma o singură rețea unificată. Aceasta oferă toate necesitățile unei rețele complete, precum acoperire completă, conexiuni stabile pentru mai multe dispozitive și rată crescută a rețelei. De asemenea, Deco Voice X20 ține cont și de diferitele scenarii de smart home din viitor. Boxele inteligente integrate din fiecare unitate Deco se sincronizează între ele pentru a oferi acoperire Wi-Fi și control vocal complet.

Modelul Deco Voice X20 cu asistentul vocal Alexa integrat și standard Wi-Fi 6 poate fi achiziționat online la un preț recomandat de 1980,99 lei.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button