Știri

TP-Link lansează primele aspiratoare robot pentru o casă smart automatizată

TP-Link lansează în România primele aspiratoare robot din portofoliul companiei, modelele Tapo RV30 Plus, flagship-ul seriei și Tapo RV30. Acestea au drept scop simplificarea proceselor de aspirare, spălare și chiar golire automată a sacului, oferindu-le utilizatorilor soluții smart pentru o viață mai confortabilă, trăită în mod inteligent cu ajutorul tehnologiei TP-Link Tapo.

TP-Link continuă să extindă gama Tapo, gamă dedicată exclusiv dispozitivelor și soluțiilor smart home, iar lansarea primelor aspiratoare robot din seria Tapo RV este un pas important, plusând valoarea și diversitatea gamei smart home TP-Link Tapo.

Dezvoltăm constant gama Tapo, tocmai în ideea în care dorim să satisfacem la scară largă nevoile utilizatorilor, nevoi care se află permanent într-o continuă schimbare. Am pornit de la camere smart, la prize, becuri, benzi LED, senzori, butoane și întrerupătoare smart, iar acum aducem în fața publicului o nouă categorie, aspiratoarele robot. Modelele Tapo RV lansate sunt primele din portofoliul nostru care vor fi disponibile pe piața în România, acestea având funcții diverse de utilizare deoarece sunt concepute pentru a oferi o mână de ajutor smart, atunci când vorbim despre curățarea locuinței – totul e gândit să fie simplu și rapid. Obții o casă curată, prin doar câteva touch-uri din aplicația TP-Link Tapo, de oriunde te-ai afla. Cum viața tuturor devine din ce în ce mai aglomerată, având puțin timp la dispoziție pentru relaxare, TP-Link Tapo vine în ajutor și eliberează programul deja foarte aglomerat al utilizatorilor noștri, lăsându-le mai mult timp pentru ceea ce contează cu adevărat pentru ei. Simona Nijic, Sales Director TP-Link România

Flagship-ul seriei: Tapo RV30 Plus – Aspirator robot cu Mop, Navigare LiDAR și Golire automată

Flagship-ul seriei este Tapo RV30 Plus, un aspirator robot care înglobează diverse funcții precum cele care au la bază senzori LiDAR și Gyro pentru navigare, reprezentând „creierul” aspiratorului robot, care îl ajută să navigheze fără a rămâne blocat sau fără a se răsturna. Tapo RV30 Plus mapează casa în doar câteva minute și găsește cea mai eficientă metodă de a curăța, prin aspirarea de tip 4200Pa, care curăță în profunzime zone greu accesibile, fiind o soluție de curățare potrivită pentru covoarele groase sau zonele mai greu accesibile.

Cu ajutorul bateriei de 5000 mAh, acesta poate funcționa până la 5 ore continuu, iar o încărcare completă oferă până la 300 m2 de suprafață curățată. De asemenea, Tapo RV30 Plus este echipat cu un sistem inteligent de întoarcere la bază atunci când sacul este plin. În plus, dock-ul smart de golire automată are o putere de absorbție de 27000Pa și o capacitate de colectare de 4L.

Astfel că aspiratorul poate acoperi nevoile de aspirare ale unei familii, timp de 70 de zile. Sacii de colectare sunt conformi cu standardele de filtrare, echivalente cu măștile chirurgicale, având o eficiență de filtrare a bacteriilor de 95%, ceea ce face înlocuirea sacilor o sarcină ușoară pentru orice utilizator, chiar dacă este vorba de o persoană sensibilă.

Nu în ultimul rând, Tapo RV30 Plus este extrem de silențios, fiind astfel ideal de utilizat pentru utilizatorii care au animale de companie, acestea fiind ferite de zgomotul puternic care poate fi deranjant. Datorită sunetului redus prin intermediul ventilatoarelor și design-ului slim, acesta produce un zgomot de doar 60dB în modul „standard” și 55dB în modul „silențios”.

Tapo RV30 Plus poate fi configurat și controlat prin intermediul aplicației Tapo, astfel încât acesta să mapeze traseul întregii case, iar apoi să fie folosit în mai multe moduri: fie pentru întreaga suprafață, fie în anumite camere sau doar în unele zone dintr-o cameră.

Aspiratoare TP-Link Tapo

Soluție smart pentru o locuință curată: Tapo RV30 – Aspirator robot cu Mop și Navigare LiDAR

La fel ca și Tapo RV30 Plus, modelul Tapo RV30 este un aspirator robot cu mop și sistem dual de navigație LiDAR & Gyro, care permit aspiratorului să mapeze locuința pentru a evita curățarea repetată sau omiterea totală a unei zone, chiar și în condiții de iluminare slabă.

Cu o putere de aspirare de 4200Pa, acesta îndepărtează murdăria din locurile greu accesibile, lăsând podelele și covoarele curate, iar mopul integrat dispune de 3 niveluri de putere pentru o curățare eficientă a podelelor. Datorită detectării automate a tipului de suprafață, aspiratorul reglează automat puterea de aspirare în funcție de aceasta.

Bateria de 5000 mAh asigură curățarea întregii locuințe timp de 5 ore după fiecare încărcare, iar atunci când bateria este scăzută, acesta se întoarce automat la dock-ul de încărcare, ca apoi să continue curățarea de unde a rămas. De asemenea, utilizatorii pot beneficia de curățare personalizată prin asocierea sau separarea anumitor zone și configurarea programelor personalizate în aplicația Tapo. Tot prin intermediul aplicației Tapo, utilizatorii pot controla aspiratorul Tapo RV30 de oriunde s-ar afla, iar atunci când sunt acasă, acesta poate fi controlat și prin comenzi vocale, folosind asistenți vocali precum Alexa sau Google Home.

Noile aspiratoare robot TP-Link Tapo RV30 Plus și Tapo RV30 vor fi disponibile în curând și în România. Aspiratorul robot Tapo RV30 Plus putând fi achiziționat la un preț recomandat de 2399.99 lei, în timp ce aspiratorul robot Tapo RV30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 1899.99 lei. Ambele modele de aspiratoare vor putea fi achiziționate de pe site-urile magazinelor partenere.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button