PC

TP-Link AC750-Un router „de incredere” si acasa si la munca!

TP-Link AC750 este un router wireless echipat cu cel mai nou standard 802.11ac, dar este compatibil si cu standardul 802.11n. Acesta poate atinge o viteza de 433Mb/s pe frecventa de 5GHz, o viteza de 300Mb/s pe frecventa de 2.4GHz, si de aici rezulta un total de 733Mb/s.

Routerul are pe spate un port WAN si patru porturi LAN, toate avand standardul 10/100/1000Mb/s. Langa aceste porturi regasim si un USB, iar la acesta puteti conecta un stick de memorie, un hdd extern sau o imprimanta. Noul router include cea mai buna tehnologie pentru antene din clasa sa, acesta fiind externe si detasabile. Ele ofera semnal omnidirectional pentru o acoperire wireless si semnal puternic in orice directie. Nivelul de securitate este foarte ridicat, TP-Link livrand aceste echipamente precriptate, pentru a proteja utilizatorul de orice atac. Userul isi poate configura setarile pentru securitate si de asemena poate creea o retea autonoma pentru oaspeti, separand astfel transferurile de date dintre reteaua criptata si cea Guest.

TP-Link isi onoreaza cu acest model traditia de a oferi routere bune la pret accesibil, cu cele mai bune specificatii din clasa sa. De asemenea odata cu acest router, TP-Link lanseaza si un adaptor wireless numit TP-Link Archer T4U. Acesta are o interfata USB 3.0, si poate atinge viteze de pana la 1200Mb/s, pe banda de 5GHz acesta „duce” 867Mb/s, iar pe cea de 2.4GHz la 300Mb/s. Suprafata carcasei curbata, neagra si glossy, iar in pachet se mai gaseste si un cablu USB 3.0 cu lungimea de un metru.

Dupa aproape o saptamana de teste si utilizare, ni se pare un router bun, si potrivit nu numai pentru acasa, ci si pentru un office de dimensiuni mai mici, dispozitivul facand fata cu brio traficului intens care ne caracterizeaza 🙂

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button