TECH

Gadget-uri TP-LINK pentru o vacanță reușită

Stai la plaja stresat ca nu stii ce se intampla acasa? TP-LINK are vara asta cateva jucarii care-ti vor permite sa fii la zi si… noapte cu tot ceea ce se se întâmplă în apartamentul tau cat lipsesti.

Noul router mobil 4G de la TP-LINK – M7350 poate atinge viteze de download de până la 150Mbps, oferind oricui posibilitatea de a se bucura de cele mai bune experiențe de Internet mobil, în România sau în străinătate. Utilizatorii pot folosi dispozitivul pentru a accesa în siguranță Internetul, evitând problemele de securitate reprezentate de folosirea de rețele Wi-Fi necunoscute. Conexiunea poate fi partajată cu până la 15 dispozitive, asigurând condițiile necesare ca utilizatorii să se poată bucura de cele mai noi hărți pentru aplicația de navigare, să descopere informații despre atracțiile turistice sau ofertele de cazare, ori să poată partaja instant cele mai frumoase momente cu familia sau prietenii.

Camera cloud TP-LINK NC200 este un dispozitiv Wi-Fi pentru monitorizarea audio – video a încăperilor. Oferind suport pentru live streaming prin platforma de cloud proprie, permite vizualizarea de la distanță a evenimentelor din casă sau de la birou. Folosind aplicația tpCamera, utilizatorii pot obține imagini în timp real pe orice dispozitiv mobil conectat la Internet. Astfel, utilizatorul își va putea supraveghea casa chiar dacă se află în vacanță sau într-o călătorie de afaceri.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button