Gaming

Toxikk – shooterul old school, are acum si un trailer

Toxikk – shooterul old school, are acum si un trailer nou nout si din fericire arata tot ceea ce trebuia sa arate. Mai mult, ofera unui posibil jucator destule informatii cat sa ia o decizie in cunostinta de cauza in legatura cu acest joc.

In cazul in care ati uitat de Toxikk, acesta este un FPS multiplayer în mod… deliberat! Jocul „de modă veche” renunta la elemente precum „regenerarea energiei”, ochirea armei in timpul jocului sau altele elemente exploatate maxim in jocurile moderne, fiind si free-to-play printre altele. Scopul lui Toxikk este sa se intoarca la jocurile de alta data, precum Quake si Unreal Tournament, cu un gameplay mai old school.

Dupa un „gameplay reveal” in Septembrie, cei de la Reakktor Studios au lansat un video de 10 minute, prezentand modul in care personajele se vor misca si faptul ca personajul controlat de tine va alerga constant. De asemena aveti si double-jumping, ceea ce este o veste buna, mai ales pentru fanii old-school, dar mai presus de asta, speram sa avem si un Rocket Jump, pentru ca experienta sa fie completa.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button