PC&Consoles

Toxikk are o variantă gratuită

Te câțiva ani, un joc numit Toxikk tot amenință că ne va aduce frag-uri ca în 1999. Vom avea ocazia să vedem dacă are dreptate sau nu în ziua de 9 septembrie, atunci fiind programată lansarea variantei complete a jocului. Și tot atunci vom avea parte și de una gratuită.

Pentru cei care nu au știut până acum despre ce era vorba, Toxikk este un FPS de multiplayer (care are și o campanie) care promite să ofere un stil de joc similar cu jocurile mai clasice ale genului, ca Quake 3 sau Unreal Tournament. Jocul oferă varietate de moduri de joc, hărți, arme, vehicule ca în Unreal Tournament 2004 și nici un fel de progresie, totul fiind deblocat din start, producătorii bazându-se pe ideea că lumea vrea să joace Toxikk pentru că este amuzant, nu ca să ajung la Prestige 15.

Varianta gratuită a jocului vă permite acces la cea mai mare parte din funcțiile jocuri, cum ar fi armele și funcțiile de matchmaking, dar nu la toate hărțile.

free toxikk

Cei care vor să fie pregătiți din timp pentru varianta 1.0 a lui Toxikk pot cumpăra și chiar juca acum titlu, prin Early Access, la prețul de 19 euro.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button